首页 搜索工具 Search Engine Optimization palveluna

Search Engine Optimization palveluna

用户数 : 1 分类 : 搜索工具 扩展大小 : 39.9KiB 最后更新时间 : 2018-04-24 版本 : 0.0.1
              Oikein toteutetulla hakukoneoptimoinnilla eli SEO:lla on saavutetaan paljon hyvää liikennettä yrityksen sivuille. SEO on kustannustehokasta markkinointia, sen avulla saaduista kävijöistä ei tarvitse maksaa erillistä hintaa Googlelle. Googlen hakusivulla korkealla olevia sivuja pidetään myös luotettavampina kuin muita, joten hakukoneoptimointi parantaa uskottavuuttasi.

Optimointi toteutetaan sisäisen ja ulkoisen optimoinnin avulla. Sisäinen optimointi tarkoittaa sivuston koodin, rakenteen ja sisällön muokkaamista hakukoneystävälliseen muotoon. Sisäiset linkit tulee olla rakennettu, robots.txt -tiedostossa ei saa olla crawlereita blokkaavia sääntöjä ja esimeriksi JSON-merkkikielen avulla luotavat Schema-tagit tulevat olla asiaankuuluvassa muodossa. Ulkoisessa optimoinnissa hankitaan tehokkaita linkkejä sivustollesi. Search engine optimization (SEO) ei tapahdy yhdessä yössä, vaan vaatii kärsivällisyyttä. Sivuston kävijämäärä tulee nousemaan onnistuneen SEO:n avulla rutkasti, sillä suurin osa klikeistä menee SERP:in eli search engine result pagen ensimmäisellä sivulla oleville sivuistoille. Hakukoneoptimointi on yksi kustannustehokkaimmista digitaalisen markkinoinnin keinoista.

Tosiasia on, että verkkosivuston löytyminen hakukoneista vaatii käytännössä hakukoneoptimointia. Syynä tähän on se, että 95 % Google-hakujen klikkauksista menevät ensimmäisen sivun hakutuloksille. Tämä taas tarkoittaa sitä, että tuo ensimmäinen hakutulossivu on todella kilpailtu. Moni hakusana vaatii ammattimaista osaamista päästäkseen Googlen kärkisijoille.

Hakukoneoptimoinnin potentiaali on selvitettävissä kohtuullisen tarkasti jo ennen optimoinnin aloittamista. Potentiaali selvitetään kattavalla avainsana-analyysilla, jossa selvitetään millä hakusanoilla ihmiset etsivät yrityksen tuotteita hakukoneista. Hakumäärien lisäksi on tiedettävä keskiostoksen suuruus ja konversioprosentti. Konversioprosentin selvittämiseen sivustolta vaaditaan hyvää analytiikan käyttöä.

Nostamo tekee optimointiprojektin alussa sivustokohtaisen analyysin, jossa kartoitamme yrityksen potentiaalin liikennemäärän suhteen. Suomessa kilpailu hakukonesijoituksista on vielä vähäistä ja tietoa eri toimijoilla ei suuremmalti ole, joten alhaalla roikkuvat SEO-hedelmät odottavat hakukoneoptimoinnin tehon oivaltavaa löytäjäänsä. Tähän asti pelkkä sisäinen optimointi on riittänyt nostamaan monet sivut tyydyttäville sijoituksille, mutta backlink -rakentamista ei sovi unohtaa.
            
查看更多
下载 如何离线安装? Chrome store

分享

全部评论

  展开更多评论

  错误提示保存失败
  成功提示保存成功
  close
  qr-code

  为打击盗链困扰,本站已启用公众号验证
  微信扫码关注上方公众号,回复“插件”二字获得验证码,验证码5分钟内全站有效。

  正在验证
  验证成功
  下载遇到问题?请添加QQ群:398095333
  close
  qr-code

  为打击盗链困扰,本站已启用公众号验证
  微信扫码关注上方公众号,回复“脚本”二字获得验证码,验证码5分钟内全站有效。

  正在验证
  验证成功