首页 购物插件 Mascotte Fashion

Mascotte Fashion

用户数 : 1 分类 : 购物插件 扩展大小 : 43.52KiB 最后更新时间 : 2017-05-16 版本 : 0.2
              Mascotte Fashion - Knokke

"MASCOTTE" HOUDT VAN MODE DIE DE MENSEN VROLIJK MAAKT !!!

Dat uit zich in de aankleding van de winkel, maar nog meer in de producten die we verkopen!

De winkel is klein en cosy, maar toch is het aanbod ruim en divers.Er is niet alleen plaats voor kledij, maar ook voor tal van accessoires, zoals speciale tassen, kussens en plaids, maar ook riemen, juwelen en mooie sjaals. Daarbij gaan we resoluut voor mode met een kleurtje, die het best tot z’n recht komt wanneer ze gecombineerd wordt met een zachte basic-tint of een simpele jeans.

Van bij het begin staat het breigoed centraal. We verkopen pulls en gilets vanuit diverse windstreken, gaande van Ierland over Servië tot in het verre Bolivia. Wie op zoek is naar een originele trui moet ons zeker eens een bezoekje brengen! Daarbij dragen wij ecologie en duurzame arbeid hoog in het vaandel.

Onze handgemaakte producten zijn fair-trade, omdat we van mening zijn dat de mensen die onze producten vervaardigen, recht hebben op een eerlijke prijs voor hun arbeid.
Bovendien zal je bij ons geen bont aantreffen in de winkel, ook niet in mutsen of sjaals, omdat we resoluut voor diervriendelijke alternatieven gaan.

Net omdat we kleinschalig zijn, kunnen we de klant persoonlijke service geven.  Daarom bieden we voorlopig enkel onze accessoires en onze handgemaakte truien aan via de webshop. De overige kledij zal U ter plaatse moeten komen uitproberen!
Een overzicht van onze merken vindt U onder de rubriek ‘collecties’.
En via de Facebook-link blijft U op de hoogte van de recentste trends!

Komt U ons liever persoonlijk bezoeken? De lichtblauwe buitengevel wijst U de weg!

Merken zoals: Anokhi, DTC, Emily Van Den Bergh, Four roses, Inti knitwear, Ivko, Kazuri, La fée maraboutée, P'ienca en Yumi
            
查看更多
下载 如何离线安装? Chrome store

分享

全部评论

  展开更多评论

  错误提示保存失败
  成功提示保存成功
  close
  qr-code

  为打击盗链困扰,本站已启用公众号验证
  微信扫码关注上方公众号,回复“插件”二字获得验证码,验证码5分钟内全站有效。

  正在验证
  验证成功
  下载遇到问题?请添加QQ群:398095333
  close
  qr-code

  为打击盗链困扰,本站已启用公众号验证
  微信扫码关注上方公众号,回复“脚本”二字获得验证码,验证码5分钟内全站有效。

  正在验证
  验证成功